Menu
Śląskie roladki wołowe
z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
79,00
Pieczona pierś z gęsi
w wiśniach i borówkach z knedlami kartoflanymi i czerwoną kapustą
83,00
Kaczka pieczona
z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
84,00
Golonka pieczona w piwie
z opiekanymi kartoflami i kapustą po bawarsku
89,00
Sznycel wiedeński
z sałatką kartoflaną, piklami i marynowanymi burakami
89,00
Stek z polędwicy wołowej
z sosem z zielonego pieprzu, frytkami i zieloną sałatą z marchewką
139,00
Medaliony z polędwicy wołowej
na sosie smardzowym z kopytkami i sezonowymi warzywami
139,00
Antrykot z argenyńskiej wołowiny
z frytkami z batatów, grillowaną sałatą rzymską oraz domowymi sosami czosnkowym i BBQ
45,00 zł/ 100g
Rostbef z argenyńskiej wołowiny
z frytkami z batatów, grillowaną sałatą rzymską oraz domowymi sosami czosnkowym i BBQ
45,00 zł/ 100g
Goloneczka jagnięca
w sosie na bazie czerwonego wina z puree kartoflanym i warzywami sezonowymi
129,00
Filet z halibuta z pieca
z sosem berneńskim, miksem kasz i brokułem Romanesco
89,00
Labraks pieczony w całości
z oliwą pietruszkową i miksem sałat
89,00