Menu

Sznycel wiedeński

 z sałatką kartoflaną, piklami i marynowanymi burakami

80,00

Śląskie roladki wołowe

z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą

69,00

Medaliony z polędwicy wołowej

 na sosie smardzowym z kopytkami i sezonowymi warzywami

110,00

Rib bone steak 650g

 z frytkami z batatów, grillowaną sałatą rzymską oraz domowymi sosami czosnkowym i BBQ

149,00

Stek z polędwicy wołowej

 z sosem z zielonego pieprzu, frytkami i zieloną sałatą z marchewką

110,00

Golonka pieczona w piwie

 z opiekanymi kartoflami i kapustą po bawarsku

79,00

Goloneczka jagnięca

 w sosie na bazie czerwonego wina z puree kartoflanym i warzywami sezonowymi

98,00

Pieczone udko z gęsi

 w wiśniach i borówkach z knedlami kartoflanymi i czerwoną kapustą

79,00

Kaczka pieczona

 z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami

79,00

Filet z halibuta

z sosem berneńskim, kaszą i kalafiorem Romanesco

79,00

Menu