Menu
Sznycel wiedeński
z sałatką kartoflaną, piklami i marynowanymi burakami
84,00
Śląskie roladki wołowe
z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
69,00
Medaliony z polędwicy wołowej
na sosie smardzowym z kopytkami i sezonowymi warzywami
119,00
Rib bone steak 650g
z frytkami z batatów, grillowaną sałatą rzymską oraz domowymi sosami czosnkowym i BBQ
159,00
Stek z polędwicy wołowej
z sosem z zielonego pieprzu, frytkami i zieloną sałatą z marchewką
119,00
Golonka pieczona w piwie
z opiekanymi kartoflami i kapustą po bawarsku
83,00
Goloneczka jagnięca
w sosie na bazie czerwonego wina z puree kartoflanym i warzywami sezonowymi
109,00
Pieczona pierś z gęsi
w wiśniach i borówkach z knedlami kartoflanymi i czerwoną kapustą
83,00
Kaczka pieczona
z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
84,00