Menu

Śląskie roladki wołowe

z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą

79,00

Pieczona pierś z gęsi

 w wiśniach i borówkach z knedlami kartoflanymi i czerwoną kapustą

83,00

Kaczka pieczona

 z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami

84,00

Golonka pieczona w piwie

 z opiekanymi kartoflami i kapustą po bawarsku

89,00

Sznycel wiedeński

 z sałatką kartoflaną, piklami i marynowanymi burakami

89,00

Stek z polędwicy wołowej

 z sosem z zielonego pieprzu, frytkami i zieloną sałatą z marchewką

139,00

Medaliony z polędwicy wołowej

 na sosie smardzowym z kopytkami i sezonowymi warzywami

139,00

Antrykot z argenyńskiej wołowiny

 z frytkami z batatów, grillowaną sałatą rzymską oraz domowymi sosami czosnkowym i BBQ

45,00 zł/ 100g

Rostbef z argenyńskiej wołowiny

 z frytkami z batatów, grillowaną sałatą rzymską oraz domowymi sosami czosnkowym i BBQ

45,00 zł/ 100g

Goloneczka jagnięca

 w sosie na bazie czerwonego wina z puree kartoflanym i warzywami sezonowymi

129,00

Filet z halibuta z pieca

z sosem berneńskim, miksem kasz i brokułem Romanesco

89,00

Labraks pieczony w całości

z oliwą pietruszkową i miksem sałat

89,00

Menu