Menu
Sznycel wiedeński
z sałatką kartoflaną, piklami i marynowanymi burakami
80,00
Śląskie roladki wołowe
z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
69,00
Medaliony z polędwicy wołowej
na sosie smardzowym z kopytkami i sezonowymi warzywami
110,00
Rib bone steak 650g
z frytkami z batatów, grillowaną sałatą rzymską oraz domowymi sosami czosnkowym i BBQ
149,00
Stek z polędwicy wołowej
z sosem z zielonego pieprzu, frytkami i zieloną sałatą z marchewką
110,00
Golonka pieczona w piwie
z opiekanymi kartoflami i kapustą po bawarsku
79,00
Goloneczka jagnięca
w sosie na bazie czerwonego wina z puree kartoflanym i warzywami sezonowymi
98,00
Pieczone udko z gęsi
w wiśniach i borówkach z knedlami kartoflanymi i czerwoną kapustą
79,00
Kaczka pieczona
z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
79,00
Filet z halibuta
z sosem berneńskim, kaszą i kalafiorem Romanesco
79,00