Menu

Sznycel wiedeński

 z sałatką kartoflaną, piklami i marynowanymi burakami

84,00

Śląskie roladki wołowe

z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą

69,00

Medaliony z polędwicy wołowej

 na sosie smardzowym z kopytkami i sezonowymi warzywami

119,00

Rib bone steak 650g

 z frytkami z batatów, grillowaną sałatą rzymską oraz domowymi sosami czosnkowym i BBQ

159,00

Stek z polędwicy wołowej

 z sosem z zielonego pieprzu, frytkami i zieloną sałatą z marchewką

119,00

Golonka pieczona w piwie

 z opiekanymi kartoflami i kapustą po bawarsku

83,00

Goloneczka jagnięca

 w sosie na bazie czerwonego wina z puree kartoflanym i warzywami sezonowymi

109,00

Pieczone udko z gęsi

 w wiśniach i borówkach z knedlami kartoflanymi i czerwoną kapustą

83,00

Kaczka pieczona

 z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami

84,00

Filet z halibuta

z sosem berneńskim, kaszą i kalafiorem Romanesco

84,00

Menu